Over Sebastiaan

Sebastiaan Verlaan: Coach met ruime management en directie ervaring

Over Sebastiaan

Sebastiaan is gelukkig getrouwd met Petra. En samen genieten zij ook van de kinderen, Melle en Bente.

Genieten van elkaar, reizen, natuur, hardlopen, het culinaire leven, uitdagingen op werk gebied en blijven leren en ontwikkelen.

Sebastiaan is bekend met jarenlange ervaring als directie en management en daarbij is ondernemersbloed niet weg te denken. Hij geniet van de combinatie van zijn management baan, zijn coaching activiteiten en  zijn rol als Toezichthouder/Commissaris.

Balans is een belangrijk item in zijn leven. ‘’Work hard, Play hard’’. Of het nu gaat om werken of bijvoorbeeld sporten, als je iets wilt bereiken dan is het belangrijk dat je er hard voor werkt en soms ook andere dingen laat schieten om je doel te bereiken.
Toch is het in zijn ogen belangrijk om niet alles aan de kant te zetten, in balans hoort ook dat je af en toe mag zondigen en geniet van de andere dingen des levens. Soms even lekker blijven tafelen met een goed glas wijn, of gezellig met familie of vrienden in de kroeg hoort er voor hem ook bij.

Maar als het er om gaat dan is er focus en dan ga je ervoor. Dit heeft hij zeker overgehouden van zijn periode in de topsport.
Dit blijkt ook de afgelopen jaren. Door zijn geloof in een leven lang leren, zorgt hij er dan ook voor dat hij continue blijft ervaren in wat hem doet groeien en waar hij energie uit haalt. Soms puur uit interesse, soms uit verdieping voor zijn vak.

Op dit moment is Sebastiaan bezig met het laatste onderdeel van zijn MBA met een afrondende Thesis. Daarnaast volgt hij de VIP Opleiding bij de Erkende Toezichthouder waarbij de focus ligt op Toezichthouden nieuwe stijl.

Sebastiaan zorgt dat hij de “harde’’ en “zachte’’ kant bij elkaar brengt en met een brede blik bezig kan zijn met de ontwikkeling van mensen en organisaties. Vanuit een relatiegerichte aanpak, werkend naar resultaat.

Dit jaar is het alweer meer dan 10 jaar geleden dat hij Conscius begon, een bureau dat zich richt op de ontwikkeling en het bewustwordingsproces van de mens en organisatie. Dit resulteert in mooie persoonlijke en zakelijke trajecten. Met Conscius combineert hij zijn managementervaring uit het bedrijfsleven met de kennis uit het coachingsvak. Zo kan hij mensen bewust maken van hun wensen en kwaliteiten en ze vervolgens motiveren om hun persoonlijke doelen daadwerkelijk te realiseren.

Zijn werkwijze kenmerkt zich door de volgende steekwoorden: rust, balans, spiegelen en confronteren, efficiëntie en vertrouwen, doelgerichtheid en resultaat.

Neem gerust contact op met Sebastiaan om in een persoonlijk gesprek  te ervaren of de juiste klik er is.

Trots is hij onder andere op:

  • Zijn gezin en de dingen die zij samen ondernemen
  • Nederlands Kampioen 1998 Ballroom Dansen
  • Marathon New York
  • Innovatie award in 2000 bij de Horecava voor het bedenken van een restaurantformule voor het jaar 2020.

Check  voor meer informatie of zijn CV LinkedIn

LinkedIn

Reageren is niet mogelijk