Wat anderen zeggen over Sebastiaan

Stefan

Sebastiaan heeft een groot inlevingsvermogen en kan uitstekend luisteren. Hierdoor is hij in staat je bewust te maken van de belangrijke dingen. Combineer dit met al zijn ervaringen en hij fungeert voor menigeen als ideaal klankbord bij het maken van de juiste keuzes, zowel zakelijk als prive.

Mieke
Ik kwam in contact met Sebastiaan Verlaan toen ik tegen een eigenschap van mezelf bleef aanlopen die me ook in m’n werk erg dwarszat. In vijf gesprekken met Sebastiaan heb ik veel progressie geboekt. Sebastiaan’s praktische aanpak en goede en soms prettig confronterende vraagstelling spraken me erg aan en brachten me snel tot de kern van mijn issue. Sebastiaan weet snel een prettige sfeer te creĆ«ren en brengt op natuurlijke wijze je enthousiasme naar boven om dingen zelf aan te gaan pakken. Het voelde meer als gesprekken met een sparring partner.

Mark
Sebastiaan heb ik leren kennen tijdens het golfen. Daarna meerdere malen met elkaar de baan in geweest om uiteindelijk Sebastiaan te vragen als persoonlijke coach.
Sebastiaan is een persoon die weet waarover hij praat, heeft veel kennis en ervaring in huis op zowel het management vlak maar op het coachingsvlak.
Als coach heeft hij mij weten raken, te prikkelen en te stimuleren. Hij ging de confrontatie aan en liet mij niet ontsnappen. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en mij daarover te laten nadenken liet hij mij groeien in mijn (persoonlijk) functioneren.

Sebastiaan Verlaan, is een innemende en intelligente coach (zowel rationeel als emotioneel), die mensen verder kan ontwikkelen in hun functioneren.

Jan
In het najaar van 2010 heb ik Sebastiaan ingehuurd voor een MDI-Analyse (gedrag en drijveren) voor mijn team. Sebastiaan heeft dit met veel passie en toewijding gedaan, hij maakt een analyse en draait er vervolgens niet omheen (hierdoor komt hij snel tot resultaat). Het team is hierdoor hechter geworden waardoor er meer ruimte is voor onderlinge feedback. Daarnaast draagt het zeker bij aan de verdere ontwikkeling van de teamleden.

Maurice
Sebastiaan staat voor het op no-nonsense wijze leveren van Kwaliteit, Service en Vertrouwen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Jeanine
Ik heb Sebastiaan leren kennen als een zeer kundige, inspirerende en integere coach en uiterst plezierig persoon. Door het stellen van de juiste vragen in een prettige ontspannen sfeer zorgt hij dat je in korte tijd in staat bent dingen in te zien, onder woorden te brengen en vooral keuzes te maken. De gesprekken die ik met Sebastiaan heb gehad heb ik als zeer positief en leuk ervaren. Een leuke, leerzame maar vooral inspirerende wijze van werken aan jezelf!

Marc
Sebastiaan is een communicator en inspirator. Weet teams samen te stellen danwel te vormen of te verbinden. Brede kennis en ervaring in verschillende werkvelden. Sterke coach met duidelijk oog voor de mens maar verliest zeker niet het organisatiebelang. Key words: verbinding, persoonlijk contact, vertrouwen, resultaat.

Willeke
Ik ken Sebastiaan als een ambitieuze, actieve en betrokken ondernemer. Hij ziet kansen en benut ze goed. Sebastiaan is zeer goed in het opbouwen van relaties en heeft oog voor the human factor!

Reageren is niet mogelijk