Teams

Bij teamontwikkeling kan gedacht worden aan teamcoaching of trainingen voor bedrijven die meer uit hun personeel willen halen.

Elk team doet uiteraard al dingen goed en hier wordt dan als eerst naar gekeken. De analyse gaat verder met welke zaken beter kunnen om uiteindelijk meerwaarde in het team te ervaren als betere communicatie, open communicatie en het geven van feedback, samenwerking, begrip naar elkaar en een beter resultaat van het team zal bijdragen aan een beterbedrijfsresultaat. Het is tenslotte ook zo dat wie bewust is van zijn eigen kwaliteiten en mogelijkheden, effectiever kan omgaan met de uitdagingen in zijn werk.

Praktijkgericht
Naast de aandacht voor de persoonlijke groei zijn de bedrijfstrainingen van Conscius zeer praktijkgericht. Als oprichter en eigenaar van diverse ondernemingen, weet ik als geen ander waar het om draait om een bedrijf succesvol te maken. Op basis van mijn eigen ervaringen en de doelstellingen van het bedrijf stel ik een gericht coach- of trainingsprogramma op dat ervoor zorgt dat medewerkers na afloop volleerd én gemotiveerd aan de slag kunnen.

Bij Conscius teamontwikkeling kunt u denken aan onder andere:

  • Intervisie begeleiding
  • DISCOVER teamtrajecten inclusief team-analyse.
  • Trainingen (leiderschap, management, timemanagement en communicatievaardigheden).

Wilt u meer uit uw personeel en/of bedrijfsvoering halen? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden voor ondersteuning op maat te bespreken.

Reageren is niet mogelijk